Türkiye’de yapılan Merkezi Hollanda’da bulunan Uluslararası Fotoğrafçılar Birliği – UPI 2. Uluslararası Fotoğraf Festivali ve 2013 Genel Kurul Toplantısı bugün Cihanbeyli’de Gerçekleşti.
 
16 ülkeden gelen 80 kişilik ekip Cihanbeyli Belediyesi öncülüğünde Cihanbeyli’yi fotoğrafladı.
 
Birçok fotoğrafseverinde katıldığı gezide Cihanbeyli’nin tarihi ve doğal güzellikleri yanı sıra insan manzaraları da fotoğraflandı.Cihanbeyli’de Cihanbeyli Belediyesi,Gemecik Mahallesi,Pınarbaşı Köyü ve Tuz Gölünde gerçekleşen etkinliğe Reha Bilir,Cihanbeyli Platform Başkanı Cengiz Çivi,Yeni haber müdürü Sami Gediz Katıldı.
 
 
Fotoğraf Çekiminin Ardından iftar Yemeğine giden ekibi Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal ve Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış Karşıladı.
 
Bu Güzel çalışmaya imza attığı belirten Reha Bilir bu  faaliyetlerin ve gezilerin devam edeceğini belirterek; “Gezide bize her Türlü desteği veren ve bu gezinin gerçekleşmesini sağlayan Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal’a Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış’a , Cihanbeyli Platform başkanı Cengiz Çivi’ye ve tüm emeği geçenlere teşekkür  ederim” dedi. Bu Tür Etkinliklere Destek veren Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal’a Plaket Taktim etti.
 
Bu tür etkinliklerin Cihanbeyli için önemli olduğunu belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal : 16 ülkeden gelen 80 kişilik ekibe, Reha Bilir’e ve Cihanbeyli Platform Başkanına Teşekkür Etti.
 
İlçenin Tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı Cihanbeyli Platform Başkanı Cengiz Çivi’ye ve Reha Bilir’e Plaket verdi.
 
cemal hatipoğlu