Süper Lig'de üst üste 3 maç kazanan Galatasaray'da gözler Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak 24 Erzincanspor maçına çevrildi. Galatasaray 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 24 Erzincanspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar ilk maçta Elazığspor ile TT Arena'da 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray bu maçı kazanarak grupta avantajlı duruma geçmek istiyor. Erzincan ekibi ise sürpriz peşinde...

Yıldızlar götürülmedi

Kupa maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanla tamamlayan Sarı-Kırmızılı ekipte teknik direktör Jan Olde Riekerink, bazı as oyuncularını kadroya almadı. Hollandalı teknik adam, Fernando Muslera, Lukas Podolski, Wesley Sneijder ve Bruma’yı Erzincan’a gidecek 18 kişilik kafileye dahil etmedi. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Sinan Gümüş ve Tolga Ciğerci de kadroda yer almadı.

24 Erzincanspor - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Erzincan 13 Şubat Stadı'nda oynanacak 24 Erzincanspor - Galatasaray maçı bugün saat 14.15'te başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Galatasaray gruptaki ilk maçında Elazığspor ile TT Arena'da karşılaşmış ve maç 1-1'lik beraberlikle sona ermişti. 24 Erzincanspor ise ilk maçta deplasmanda Tuzlaspor'a 4-0 kaybetmişti. Erzincan ekibi eleme maçlarında Muşspor, Adanaspor ve Yeni Malatya'yı eleyerek büyük bir sürprizi imza atmış ve gruplara kalmıştı.

Erzincan donuyor

Maçın oynanacağı saatlerde Erzincan’da sağanak kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığının ise -6 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Galatasaraylı futbolcuların soğuğa karşı özel önlem aldıkları bildirildi. Ayrıca Erzincan 13 Şubat Stadı’nda da maçın oynanmasında bir sıkıntı yaşanmaması adına hummalı bir çalışma yapıldığı bildirildi. Galatasaray resmi twitter hesabı stadın son hali ile ilgili fotoğrafta paylaştı...

MUHTEMEL 11'LER

24 Erzincanspor: Bilal, Volkan, Cebrail, Safa, Ömer, Ahmet Kaan, Sefer, Erdi, Yasin Dülger, Oğuz Küçük, Barış Şaffak
Galatasaray: Cenk, Cavanda, Semih, Chedjou, Carole, Hamit, Selçuk, Linnes, Josue, Yasin, Eren

Erzincanspor - Galatasaray biletlere yoğun ilgi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda 24 Erzincanspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçın biletlerine yoğun talep olduğu bildirildi. Maç için basılan ve 260’ı Galatasaray taraftarına ayrılan 5 bin 200 biletin yaklaşık 2 bin 500’ünün karşılaşmaya yaklaşık 3 hafta zaman olmasına rağmen satıldığı ifade edildi.

Sıcak karşılama

Galatasaraylı oyuncular Erzincan’da buz gibi havada sımsıcak bir şekilde karşılanırken, Kaptan Selçuk’a çiçek verildi.