Ak Parti Cihanbeyli İlçe Gençlik Kolları Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış’ı Makamında Ziyaret Etti.
 
Partili gençler ile yöneticilerin tanışıp, kaynaşmasını ve yerel yönetimlerde yapılan çalışmaların yerinde görülüp, Yeni Yönetim kurulu ile tanışmak amacıyla yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan YardımcısıMehmet Satılmış,gençlerle yakından ilgilendi. Yeni Kurulan Yönetime Başarılar dileyen Belediye Başkan Yardmıcısı Mehmet Satılmış:” Biz, göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana, Cihanbeyli'yi geliştirmek, vatandaşımızın mutluluğunu sağlamak için çalışıyoruz. İşlerimizde bürokrasiyi minimum seviyeye indirerek, vatandaşımızın işini mümkün olduğu kadar çabuk yapmak için çalışıyoruz. Cep telefonum, yedi gün yirmi dört saat açık. Dileyen her kes bana ulaşıp, problemini iletebiliyor. Belediyeler, günlük hayatta ihtiyaç duyulan yol, altyapı, inşaat, ulaşım, park-bahçe-temizlik, cenaze gibi bir çok hizmeti yerine getirdiği için bu hizmetleri mesai saatleri içine sıkıştırmak imkansız. Çünkü insan, yaşamının her anında bunlardan biri ile ilgili size ulaşmak istiyor. Sizler de ileride günü koşullarına göre bu işleri çok daha hızlı birşekilde yapacaksınız. Geleceğin başkanları, yöneticileri olacaksınız." dedi.
 
Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen ziyarette, gençlik kolları tarafından yapılan çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış’a bilgi verildi. İlçe gençlerinin temel sorunlarına da değinen gençler, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış ile bilgi alışverişinde bulundular.
 
Gençlik kolları üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış , başkan ve üyelere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 
 
Cemal Hatipoğlu