Balıkesirspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip, çalışmalarına Teknik Direktör İsmail Ertekin nezaretinde Atatürk Stadı’nda devam etti.

Balkes, maç için yarın Ankara’ya gidecek. Ankara’da da bir antrenman yapacak olan Balıkesirspor, son çalışmasının ardından maç saatini bekleyecek.

Atatürk Stadı’nda yapılan antrenman öncesinde açıklama yapan Ertekin, Gençlerbirliği deplasmanında puanla dönmek istediklerini söyledi. Ertekin, “Hafta içi moralleri bozan bir kupa maçı oynadık. Hem elendik hem de iki oyuncu kaybettik. Demek ki iyi konsantre olmazsak futbolda kazanma şansımız yok. Bundan ders çıkartarak ve Gençlerbirliği maçına iyi konsantre olarak puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Geçen haftaki Galatasaray maçından sonra Gençlerbirliği karşısında da puan alırsak özgüvenimiz artacak ve iyi pozisyona geleceğiz. Çalışmalarımız bu yönde, pazarı iple çekiyoruz.” dedi.

Zorlu Ankara deplasmanından iyi bir sonuçla Balıkesir’e dönmek istediklerini ifade eden İsmail Ertekin, sakatlığı bulunan Gökhan Ünal’ın oynamasının zor olduğunu kaydetti. Keremcan ve Hasan ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceğini bildirdi.

Kaynak: CIHAN