Eğitim Bir-Sen Cihanbeyli İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü programında ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizle bir araya gelmenin sevincini dile getiren Başkan Kale;

“Sevgili Öğretmenlerimiz, öncelikle 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü tebrik ediyor, hepinize ailelerinizle birlikte uzun, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

Öğretmenlerimiz, bizler için yol gösteren bir lider, yaşam boyunca örnek alınacak bir rehberdir. Sadece öğrencileri değil, içinde bulundukları toplumun tüm bireylerini de aydınlatırlar. Geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye’sinin inşasında rol alacak gençlerimiz ve çocuklarımızın, öğretmenlerin ellerinde şekilleneceğini hepimiz çok iyi biliyoruz.

Öğretmenlerimiz, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibi olacaklardır.

Dolayısıyla sizler çok kutsal bir mesleğin neferleri olarak başımızın tacısınız...

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularla kutluyorum. Ayrıca ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum.

Cihanbeyli Belediyesi olarak da her zaman öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.