Devlet Hastanesindeki tüm servislerde yatan hastaları ziyaret ederek,geçmiş olsun dileklerini ileten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,Sohbet ettiği hastalara sağlığın kıymeti hakkında açıklamalarda bulundu.

Hastalara çeşitli konularda tavsiyelerde bulunan Başkan Kale,hastaların çok iyi şartlarda bakım ve tedavi gördüğünü belirti.

Devletin ve Hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu ifade eden Başkan Kale: “Hastalık da sağlık da bizim içindir, insanın, her günü bir değildir. Gezip gören koşup eğlenen insanlar, yatağa bağlanınca her gün görüp konuştuğu insanları görmek isterler, kendisini ziyaret etmelerini bekler. Cihanbeyli Belediye Başkanı olarak hastalarımızı ziyaret ederek onlara şifa dileklerinde bulunduk. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Özel Kalem Müdürü Hüsniye Gültekin ve Belediye Meclis Üyesi Kadir Ulutaş’ın katıldığı ziyarette Hasta yakınları ve hastalar Başkan Kale’yi sıcak karşılayarak Teşekkür etti.

Cemal Hatipoğlu