Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye müjdeler vermeye devam ediyor. Yeni hükümet binası ile Adalet Sarayı hakkındaki gelişmeleri geçtiğimiz günlerde açıklayan Başkan Kale, yeni otogar binasının da 2021 yılında hizmete sunulacağını belirtti. Kale, belediye olarak başlattıkları yol seferberliğinin yüzölçümü bakımından Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Cihanbeyli’nin tüm mahallelerini kapsadığını açıkladı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye müjde üstüne müjde veriyor. Geçtiğimiz günlerde yeni hükümet binası ve adalet sarayının kısa sürede Cihanbeyli’ye kazandırılacağını açıklayan Başkan Kale, bu binaların tamamlanmasıyla bir süredir hazırlıklarını yaptıkları örnek meydan projesini hayata geçireceklerini ifade etti.

İlçeye yeni bir müjde daha veren Kale, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Cihanbeyli’ye yeni otogar binasını kazandıracaklarını açıkladı. Kale “İlçemiz son yıllarda her alanda büyük bir gelişim trendi yakaladı. Koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız zorlu süreçte de projelerimizle ilgili çalışmaları devam ettirerek, hiçbir gecikmenin yaşanmaması için gayret sarf ettik. Adeta yeniden imar ettiğimiz güzel Cihanbeyli’mize şimdi de yeni bir otogar binası kazandırıyoruz. İnşallah yeni otogar 2021 yılında hizmet vermeye başlayacak” dedi.

YOL SEFERBERLİĞİ TÜM MAHALLELERİ KAPSIYOR

Belediye olarak Cihanbeyli’de bu yıl yol ve prestij cadde seferberliği başlattıklarını hatırlatan Başkan Mehmet Kale, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Kale “Bu süreçte vatandaşlarımızın çalışma kapsamıyla ilgili sorularına cevap vermek istiyorum. Yol seferberliğimiz, Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük ilçesi olan Cihanbeyli’deki tüm mahallelerimizi kapsamaktadır. Program dahilinde bütün mahallelerimizde sırasıyla çalışma yapılacaktır. Prestij cadde çalışmalarına önümüzdeki günlerde yenilerini ekleyeceğiz. Karabağ, Yeniceoba ve Yapalı Mahallelerimizde de prestij cadde çalışması yapacağız. Ayrıca Yapalı-Göl Yaylası ve Pınarbaşı-Çeşmelisebil yollarının asfalt yapım işinin de girişimlerimiz sonucunda Büyükşehir Belediyemiz tarafından programa alındığını duyurmak istiyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

MASKE VE SOSYAL MESAFE UYARISI

Ülkemizin koronavirüs salgınına karşı tüm dünyaya örnek bir mücadele sergilediğini vurgulayan Başkan Kale, ancak yeni normalleşme döneminde vakalarda yaşanan artışın üzüntü verici olduğunu belirtti. Kale “Mücadelede tam sonuca ulaşabilmemiz için rehavete kapılmadan tedbirlere harfiyen riayet etmeye devam etmeliyiz. Özellikle maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralı çok önemli… Vatandaşlarımdan ricam uyarılara son derece önem vermeleri ve kurallara eksiksiz uymalarıdır. İnşallah bunu yaparsak, çok daha güzel günleri birlikte göreceğiz” dedi.