Ziyaretlerine vatandaşlar ile başlayan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale mahallede ve tüm bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeniceoba Mahallesine yaklaşık 40 bin metrekare kilitli taş döşendiğini ifade eden Mehmet Kale, “Cihanbeyli Belediyesi olarak Yeniceoba Mahallemizde 40 bin metrekarelik bir alanda kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptık.Mahallemize Hanımlar Lokali ve Merkezde yapımını tamamladığımız Cihan Beyler Konağı gibi adı Oba Beyler konağı olacak olan bir eserde Yeniceoba Mahallemize kazandıracağız” dedi.

Yapımı büyük ölçüde tamamlanmış olan Torku Satış mağazasını ziyaret eden Başkan Kale “Mahalle sakinlerimizin yıllardan beri talepte bulunduğu Torku satış mağazasını Yeniceoba’ya kazandırılmasını sağlayan milletvekilimiz Recep Konuk beyefendiye ve tüm Torku yönetim kuruluna şahsım ve tüm Yeniceoba Mahalle halkımız adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

İnşaatı devam eden İmam hatip ortaokulunu ziyaret eden Başkan Kale burada öğrencilerin sentetik saha taleplerine, “Bir imam hatipli olarak size buradan 2 adet FİFA standartlarında saha kazandıracağımızın sözünü veriyorum, İmam hatiplinin sözü sözdür” diye konuştu.

Mahalledeki çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Başkan Mehmet Kaleye ve ekibine teşekkür etti. beyazgazete