Bilal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü oynayacakları Astana karşılaşmasını GS TV'ye değerlendirdi.
 
Atletico Madrid karşısında istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirten Bilal Kısa, "İyi başlamak istiyorduk. Oyunun ilk yarısına baktığımızda istediğimiz bir oyun olmadı. Maçın ikinci yarısı umut veren bir oyun oldu. İkinci maçımız deplasmanda olacak. Astana grubumuzda zayıf görünüyor ama sonuçta Şampiyonlar Ligi’nde her maç çok zorlu. Bu da o maçlardan bir tanesi olacak. Tek düşüncemiz kazanmak olacak. Hocamız görev verirse Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçım olacak. Gerçekten çok özel bir maç olacak. Özel duygularla sahaya çıkacağım. Maçı kazandığımız zaman grupta tekrar bir başlangıç yapıp, gruptan çıkmak için avantajlı duruma geleceğiz. Ligde de toparlanmış durumdayız. Astana maçıyla da birlikte umarım güzel bir şekilde devam ederiz" dedi.
 
"ÇOK HEYECANLIYIM"
 
"İlk kez Şampiyonlar Ligi müziğini duymuş olacaksın, o havayı soluyacaksın. Neler hissediyorsun" şeklindeki soruya Bilal, "Şampiyonlar Ligi, her futbolcunun oynamak istediği kulvar. Atletico Madrid maçında annemin vefatı nedeniyle görev alamadım ama statta bulunmuştum. Bu benim için inşallah iyi bir başlangıç olur. Tabii ki çok heyecanlıyım. Takım olarak iyi bir yoldayız" cevabını verdi.
 
"GALATASARAY HER ZAMAN FAVORİDİR"
 
Gruptaki şanslarını değerlendiren Bilal Kısa, "Tabii ki Galatasaray grupta her zaman favoridir. Geçmişimize baktığımız zaman kupalarla dolu bir kulübüz. Favori açıkçası biziz ama tabii ki sahada oynayarak kazanarak olan bir şey. Astana maçını kazandığımızda iyi bir yere geleceğimiz düşünüyorum. Tabii ki hedefimiz gruptan çıkmak. Bunu da başaracağız" diye konuştu. İHA