Türkiye'nin kanını donduran Kayseri'deki üvey anne dehşetinin ardından bu kez de Konya'dan korkunç görüntüler geldi. Konya’da, iki yıl önce ayrıldığı sevgilisinden dünyaya gelen 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına şiddet uygulayan kadının "insan öz çocuğuna bunu nasıl yapar" dedirten dehşet verici görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Konya’nın Selçuklu İlçesi Yazır mahallesinde bir evde meydana geldi. Cumhuriyet Polis Merkezine giden Havva K. (36)’nin yakınları 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına sürekli şiddet uyguladığı ihbarında bulundu.

İki yıl önce ayrıldığı, birlikte yaşadığı kişiden dünyaya getirdiği oğlu Ş.A.(5) ile kızı M.A. (4)'yı zaman zaman yakınlarının yanında döven kadın, yakınlarının ihbarı üzerine gözaltına alındı.

Havva K. poliste “oğlum itince düştü, alnındaki kızarıklık bu nedenle oluştu” diye ifade verdi. Bunun üzerine Havva K., ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

 

 

Bu kez Konya'da öz anne dehşeti

www.ybhaber.com

Posted by YBHaber.com on 2 Ocak 2016 Cumartesi

KALBİNİ YUMRUKLUYOR

Serbest kaldıktan sonra çocuklarına şiddet uygulamaya devam eden cani annenin oğlu Ş.A.’yı darp ederken yakınları tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, kadın kanepede oturan oğluna yaklaşarak yumruk atıyor. Ağlayarak acılar içinde kıvranan çocuğuna şiddet uygulamaya devam eden kadın oğlunun kalbine “öl” diyerek yumruk vuruyor. Başka bir görüntü de ise zanlı "yeter bıktım" diyerek oğlunu sopayla darp ediyor. Bu esnada yanında oturan başka bir kadının da "vurma korkut. Senden yüz buluyor, şımarıyor" dediği duyuluyor.