Konya'nın  Cihanbeyli  İlçe Belediyesi, Ankara Altınpark Expo Center Fuar alanında 6-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası Belediye Çevre Fuarı’nda kurduğu stantla yerini aldı.

Cihanbeyli Belediyesi;Sosyal hizmetler anlayışının yanında çevre anlayışı ile de ön plana çıkıyor. Cihanbeyli Belediye  standı büyük ilgi gördü.

Cihanbeyli'nin ve Cihanbeyli'de yapılan projelerin tanıtıldığı fuar standına gelen vatandaşlara Cihanbeyli’nin doğal ve tarihi güzellikleri tanıtıldı. Dağlardan süzülen suların Konya Havzası'nda birikmesiyle oluşan Tuz Gölü, Anadolu'nun insan eli değmemiş en büyük bölgelerinden biridir. Gündüzleri güneşten, geceleri soğuktan kavrulan bu uçsuz bucaksız topraklara su, tuz ve çamur can verir. Cihanbeyli Tuz gölü'nün bu eşsiz ürünü tuz ve gömeç ekmeği vatandaşlara ikram edildi. Bu tür fuarların ilçe tanıtımına katkı sağladığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Cihanbeyli Belediyesi olarak açtığımız standımızda belediyemizin çalışmaları yer alıyor. Cihanbeyli’yi tanıtan, anlatan görsel ve yazılı materyaller ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak.''dedi.

Burçin Yılmaz / Haber Merkezi