AK Parti İl ve İlçe  Başkanlığı ile Cihanbeyli Belediyesi tarafından, Cihanbeyli'de "Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz" konulu iftar programı düzenlendi.
 
3 Bin Kişilik verilen iftar yemeğine Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun,Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı,Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal,Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun,Belde belediye Başkanları,Köy Muhtarları,İl Genel meclis üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.
 
İftar yemeği öncesi AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ile Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal, alandaki sofralarda oturan vatandaşları dolaşarak onlara "hoş geldiniz" dedi
 
İftar Programı Sayesinde birlik,beraberlik ve kardeşlik duygusunu birlikte yaşadığını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun:”Bu İlçe Meydanımızda her ne kadar buradaki sandalyeleri bedenen dolduruyorsak da kalplerimiz Mısır’da Suriye’de,Gazze’de. Eğer Bizler Konya’nın tüm ilçelerinde meydanlarda huzurlu bir şekilde iftarlar yapabiliyorsak bu Ülkede birilerinin elini taşın altına koymasındandır.” Dedi.
 
İftar Yemeğinin Geleneksel Hale Geldiğini Belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal: “ Ramazanın Son 10 gününü idrak ediyoruz. Yarın Kadir Gecesi,Hepinizin Kadir Gecesini ve Mubarek Ramazan bayramını Kutluyorum. Bu iftar yemeğinin hem ilçemize hem ilimize hemde ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.
 
Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı:”Bu Güzel Organizasyonu Düzenleyen Başta il Başkanılığı olmak üzere İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı’nı Tebrik Ediyorum. “ dedi.
 
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, konuşmasına iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek başladı. Ramazan’ın öneminden söz eden Başkan Sorgun “Ramazan sevinç, paylaşma ve mutluluk demek. Biz bugün burada Cihanbeyli hemşehrilerimizle birlikte iftar sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Biz Değerlerimize sahip çıkmak zorundayız.Yarın Kadir Gecemizi Kutlayacağız. İnşallah kadrin kadrini bilenlerden oluruz.Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.” Dedi.
 
Konya’yı Hep Birlikte yöneteceklerini ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Cihanbeyli’lerin Ramazan Ayını Tebrik Etti.
 
İftar Yemeğinin ardından Cihanbeyli Belediyesi yeni hizmet binası ziyaret edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Cemal Hatipoğlu