Yeni Platform Başkanı seçilen Avukat Hakan Kart"Başta Paltformun kurucu başkanlığını yapan ve bir çok başarıya imza atan Cengiz Çivi başkanımıza ve tüm yönetici arkadaşlarımıza emeği geçen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum .



Bu dayanışmanın gayret ve iyi niyet ile yaptığı başarılı ve ses getiren çalışmalar kamuoyunda kabul ve takdir görmüş ,benzer gruplara örnek olarak ilerisi için sağlam temel taşları olmuştur.



Platformun dinamizminin devamı ve kuruluş gayesi uyarınca herkesin eşit oranda temsil edilebilmesi , aynı zamanda sorumluluk ve yük alabilmesi anlayışı doğrultusunda , toplantı ve görüşmeler neticesinde yeni yönetim ve temsil kadrosu belirlenmiş ve tarafımıza görev tevdi edilmiştir. Türkiye’nin ve Konya’nın sosyal hayatında Cihanbeyli’mizin sesi ve nefesi olma amacını taşıyan sivil toplum dayanışması olan Cihanbeyli Platformu’nda arkadaşlarımızın teveccühü ile devraldığımız görevde azami gayret göstereceğiz. Gönüllülük ve fedakarlık esası içinde yapacağımız çalışmalarda,ilçe halkının yanında , demokrat bir tavır , kesin tarafsızlık ve siyasetten bağımsızlık içinde, cesaret ve yüksek sesle , milli ve evrensel insani değerlere sahip çıkarak , beraberlik ve çalışkanlık anlayışıyla hareket edeceğiz ‘dedi.



Sivil toplum kuruluşlarında asıl amacın kuruluşun devamını sağlamak olduğunu söyleyen Kurucu Başkan Cengiz Çivi “Yönetimin oy birliğiyle bu göreve seçilen Av.Hakan KART kardeşimi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizde bundan sonra Başkanımızın yanında ilçemiz adına yapılacak her hizmette birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz”dedi.
 

Cemal Hatipoğlu - ybhaber.com