Cihanbeyli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ilkbahar dönemi için çiçeklendirme çalışmalarına başladı. Cihanbeyli’yi ilkbahar mevsimine hazırlayan ekipler, muhtelif noktalarda binlerce lale soğanını toprakla buluşturdu.


Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli’nin bahar döneminde güzel bir görünüme kavuşması için şimdiden kolları sıvadıklarını belirtti. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilkbahar mevsimine yönelik hazırlıkları kapsamında, ilçe merkezinde şehrin orta refüj, döner kavşak ve parklarının yanısıra dış mahallelerinde de çiçeklendirme çalışmaları için yoğun bir mesai temposu içerisine girdiğini ifade etti.

Cihanbeyli’yi ilkbahar dönemine hazırladıklarını ifade eden Başkan Kale: “Bahar mevsimini inşallah güzel ilçemiz rengarenk açan lalelerle karşılayacak.Lalelerin oluşturduğu farklı figürler de dikkat çekici olacak. çiçek gibi bir Cihanbeyli ortaya çıkacak. İlçemizdeki yeşil alan miktarını daha da artırmak için gayret ediyoruz. Ayrıca sadece lalelerle değil, farklı çiçek türleriyle de Cihanbeyli’yi süslemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Cemal Hatipoğlu - Haber Merkezi