AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı: Mehmet Kale hizmetleriyle Cihanbeyli’ye mührünü vurdu

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçede daha önce görev yapan ilçe ve belde belediye başkanlarını bir araya getirdi. İstişare toplantısına AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da katıldı. Angı “Cihanbeyli’de son dönemde yapılan hizmetleri takdirle izliyoruz. Mehmet Kale başkan hizmetleriyle Cihanbeyli’ye mührünü vurdu ” dedi. 

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçede daha önce görev yapan ilçe ve belde belediye başkanlarını bir araya getirdi. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın da katıldığı istişare toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kale, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

“1929 yılında kurulan ilçemize bugüne kadar hizmet eden tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ebediyete uğurladığımız başkanlarımızı da rahmetle anıyorum” diyen Kale, son dönemde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük ilçesi olan Cihanbeyli’nin son 4 yılda adeta yeniden imar edildiğini anlatan Kale, “Halka verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. İlçedeki yatırım miktarı 316 milyon lirayı aştı. Göreve gelmeden önce toplam 45 bin metrekare olan sosyal yaşam alanı miktarını 790 bin metrekareye çıkardık. Kişi başına düşen yeşil alan miktarında Türkiye ve dünya ortalamasının çok çok üstüne çıktık. İlçemize farklı alanlarda dev eserler kazandırdık. Yaklaşık 35 milyon liraya mal olacak Kültür Han projesinin temeli de kısa bir süre içinde atılacak. İnsanlarımız her şeyin en iyisine layık. Biz de en iyi hizmeti vermenin gayretindeyiz” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, Cihanbeyli’de bugüne kadar görev yapmış belediye başkanlarıyla bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Konuşmasında ilçede son dönemde yapılan hizmetlere dikkat çeken Angı “Mehmet Kale başkanın ilçesi adına gösterdiği gayretin bire bir şahidiyiz. Hizmetleriyle Cihanbeyli’ye mührünü vurdu. Her alanda güzel çalışmaları ilçeye kazandırdı” dedi. Konya’daki tüm ilçe belediyelerinin hizmette yarıştığını, Cihanbeyli’nin de bu yarışta hep önde olduğunu ifade eden Angı şöyle devam etti: 

“Makamında oturmak yerine ‘nasıl hizmet edebilirim’ diyerek sahada çaba gösteren Mehmet Kale başkanın hem Konya Büyükşehir Belediyesiyle olan birlikteliği hem de Ankara ile olan münasebetleri hizmet olarak Cihanbeyli’ye döndü. İlçemiz daha da güzelleşiyor, yatırımlar artıyor. Ben tüm Cihanbeyli adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı hizmetler konusunda yapılan istişarelerle sona erdi.