Konya’nın Cihanbeyli İlçesi, belediyenin son dönemde başlattığı çalışmalarla büyük bir şantiyeye döndü. Farklı noktalarda önemli hizmetlerin yükseldiği ilçede, yıllardır bataklık görünümünde olan bir bölge de adeta yeniden doğdu.

Konya-Ankara yolu üzerinde olan bölgeye taşra ilçeler arasındaki en büyük yeşil alan çalışması yapıldı.  Kısa süre içinde farklı çeşitlerdeki çiçeklerle donatılacak Kent Park’ın çevresindeki yollar Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle hızla asfaltlanıyor.

Kent Park ile Cihanbeyli Göleti’ni ayıran bölge de yeşillendiriliyor. Belediye Başkanı Mehmet Kale, 775 metre uzunluğundaki Gölet Bendi projesine, yatırımlarda kendilerine destek veren kurumlar ile Cihanbeyli Belediyesi’nin ışıklandırılmış logolarının yerleştirileceğini açıkladı.

Bölgedeki çalışmaların bununla sınırlı kalmayacağını ifade eden Başkan Kale, Kent Park ile bütünleşecek 3 yeni projenin de müjdesini verdi.

Mehmet Kale, göreve gelmeden önce halka verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve hizmetlerin ara vermeden devam edeceğini kaydetti.

www.yenikonya.com.tr