Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, her ayın ilk çarşamba günü farklı bir mahallede sabah namazının kılınmasının ardından vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geliyor. Belediye çalışmaları noktasında istişarelerin yapıldığı buluşmalarda Başkan Kale halkın talep ve sorunlarını dinliyor.


Ağustos ayındaki buluşma Yeniceoba Mahallesinde gerçekleştirildi. Büyük Camii’de sabah namazının kılınmasının ardından Yeniceoba Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Kale, ilçe genelinde ve Yeniceoba mahallesinde başlatılacak projeler hakkında da görüş alışverişinde bulundu.


Tek amaçlarının halka en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek olduğunu ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Bu bakımdan vatandaşlarımızla istişareye büyük önem veriyoruz. Halkımızın derdini kendi derdimiz gibi görüyoruz. Biz halka ve Hakk'a mahcup olmadan, insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz, istek ve taleplere göre ilgili birimlerimize talimat veriyoruz. Sabah buluşmalarımızda görüşemediğimiz vatandaşlarımızla da bir araya gelmiş oluyoruz" dedi.


Yeniceoba Mahallesindeki sabah buluşmasına Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Belediye Meclis üyeleri ve belediye personeli de katıldı. Toplantıda söz alan Yeniceobalı vatandaşlar taleplerini dile getirirken, mahalleye belediyenin yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Kale’ye teşekkür ettiler.