Cihanbeyli Belediyesi son dönemde hayata geçirdiği yatırımlarla göz dolduruyor. Birbiri ardına vatandaşın hizmetine sunulan tesisler ilçenin çehresini değiştirdi. “Cihanbeyli altın dönemini yaşıyor” diyen Başkan Mehmet Kale, belediye meclis üyelerine eserleri yerinde tanıttı. 15 Temmuz Şehitler Parkı’nın yanına yaptırılacak Trafik Eğitim Parkı /Go-kart tesisi ile Hanımeli Parkı’nın temeli de dualarla atıldı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, aylık olağan belediye meclis toplantısının ardından üyelere hizmetleri yerinde tanıtmak için bir gezi düzenledi. İlk olarak yapımı tamamlanmak üzere olan Kordon Boyu projesini belediye meclis üyelerine tanıtan Başkan Kale, ilçe merkezinden geçen kanalın her iki tarafının yeşillendirildiğini, toplam 5 kilometre uzunluğunda bir park alanının kanal çevresinde oluşturulduğunu belirtti. Kale, bölgenin kötü koku ve kötü görüntüden kurtarıldığını ve yeni bir cazibe alanının bu alanda doğduğunu ifade etti.

İlçeye 250 bin metrekarelik yeni bir sosyal yaşam merkezi kazandırdıklarını anlatan Başkan Mehmet Kale, 15 Temmuz Şehitler Parkı ile Gölet Bendi projelerinin halkın hizmetine sunulduğunu, Trafik Eğitim Parkı/GoKart tesisi ile Hanımeli Parkı’nın da yapımına başlandığını kaydetti. Kale, bölgede ayrıca bir hayvanat bahçesi ile ormanlık alanın oluşturulacağını açıkladı. Yeni sosyal yaşam alanlarının oluşturulması noktasında il belediyeleriyle yarıştıklarını söyleyen Kale, Trafik Eğitim Parkı-Gokart tesisi ile Hanımeli Parkı’nın temelini belediye meclis üyeleriyle birlikte attı. Ayrıca meclis üyeleri adına Hayvanat Bahçesi orman alanına fidan dikimi gerçekleştirildi. Cihanbeyli’ye kurulacak yeni kapalı pazar alanı hakkında da bilgi veren Kale “Orta Anadolu’nun en güzel kapalı pazar alanını buraya kuracağız. Bu konuda çok iddialıyız” dedi.

Göreve gelmeden önce halka vadettikleri tüm icraatları 2,5 yılda hayata geçirdiklerini anlatan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Beyler Konağı’ndan Hanımlar Lokaline, Gençlik Merkezi’nden yeni spor alanları ve sosyal yaşam merkezlerine kadar birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Kale “İlk günkü heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. İlçemizin kronikleşmiş tüm sorunlarını çözüme kavuşturduk. Dev eserler inşa ettik, sosyal yaşamı zenginleştirdik. Cihanbeyli’nin çehresi kısa sürede değişti. Bunu yaparken belediye meclisimizden güç aldık. Ekip çalışması bizim en büyük gücümüzdür. Cihanbeyli hizmet anlamında altın dönemini yaşamaktadır. Bizim halkımıza hizmetten başka hiçbir hesabımız yok. Hizmet noktasında da mütevazı olmuyoruz. İcraatlarımıza güveniyoruz. İlçemize il belediyeleri ölçeğinde çalışmalar kazandırıyoruz. Yaptıklarımızla asla yetinmeyeceğiz. Yeni dev projelerin hazırlık çalışmaları sürüyor. Bunlardan birini önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Cihanbeyli Belediye Meclis üyeleri de yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Kale’ye teşekkür etti.

Haber Merkezi