Danimarka’nın Aalborg şehrindeki Gandrup kasabasında meydana gelen aile trajedisinde, 19 yaşında olan ailenin en küçük ferdi, anne, baba ve ağabeyini bıçaklayarak öldürdü.

Dün gece sabaha karşı saat 02.50’de polise intikal eden olayda, Kuzey Jutland bölgesindeki Aalborg şehrinde yer alan Gandrup kasabında bulunan bir çiftlik evinde yaşayan karı-koca ile birlikte 22 yaşındaki oğulları, ailenin en küçük ferdi olan 19 yaşındaki oğulları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Nedeni henüz anlaşılamayan sebepten dolayı 22 yaşındaki ağabeyi, 54 yaşındaki annesi ve 64 yaşındaki babasını defalarca bıçaklayarak öldüren 19 yaşındaki katil zanlısı, sabah saat 04.19’de polise teslim oldu.

Öğle saatlerinde hâkim karşısına çıkan ve suçunu itiraf 19 yaşındaki zanlının 4 hafta boyunca tutuklu olarak gözaltında tutulmasına ve zanlının cezai ehliyetinin olup olmadığının araştırılması için hastaneye sevk edilmesine karar veren mahkeme, davada gizlilik kararı aldı.

Zanlının annesini bıçaklayarak öldürme anının saniye saniye Acil Servis 112 tarafından kaydedildiği Danimarka medyasında yer aldı.

Kayıtlara göre 54 yaşındaki anne Acil Servis 112’yle telefonda konuştuğu anda, kocası ve 19 yaşındaki oğlu kavga ederken ”Deli gibi kavga ediyorlar. Yetişin!” diyerek yardım çağrısında bulundu. Arkadan bir ses ise ”Yanlış ihbar” diyerek kadının polisi alarma geçirmesini engellemeye çalıştığı kayıtlara geçerken biranda 54 yaşındaki kadının çığlığı duyuldu.

Oğlu tarafından sırtından bıçaklandığı açıklanan kadının can çekişme anı, kısa süreli bir sessizliğin ardından Acil Servis 112’nin kayıtlarına geçti.

Cinayetlerin işlendiği çiftlik evine ulaşan polisler, oğlu tarafından öldürülen 54 yaşındaki kadını, elinde cep telefonu ile can vermiş haliyle buldu.