Alınan bilgilere göre, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'da 18 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 18.30'da Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacağı açıklanan Galatasaray - Balıkesirspor müsabakasının sahası değiştirildi. Türk Telekom Arena'daki elverişsiz saha koşulları nedeni ile müsabaka, aynı gün ve saatte Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Ayrıca sizlere hatırlatalım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma 18 Aralık Çarşamba günü saat 18.30'da başlayacak. Karşılaşma öncesi stadyum kapıları saat 16.30 itibari ile açılacaktır.

Biletler, 17 Aralık 2013 saat 10.00’da GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup 17 Aralık Salı günü saat 14.00’da genel satışa sunulacak. Bir taraftar bir bilet alma hakkına sahip olacaktır.

“Karşılaşmada sezonluk kombine, Loca ve VIP kartlar geçerli olacaktır.”

Bilet Fiyatları:
Doğu Tribünü : 30,00TL
Güney-Misafir Takım : 20,00 TL

Antrenman teknik direktör Roberto Mancini’nin saha ortasında yaptığı kısa toplantının ardından yapılan ısınma koşuları ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan sarı-kırmızılılar, idmanı taktik çalışma ve minyatür kale maç ile noktaladı. Tedavisi devam eden Hamit Altıntop salonda özel olarak çalıştı.
Sarı-kırmızılı ekip, Balıkesirspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Maç öncesinde her iki takımında bütün hazırlıklarını tamamladıkları ve artık maç saatini beklemeye başladıkları öğrenildi.

Ve İŞTE KADROLAR;

GALATASARAY:
Ufuk, Sabri, Dany, Gökhan, Hakan, Ceyhun, Yekta, Aydın, Emre, Bruma, Amrabat

BALIKESİRSPOR:
Ertuğrul, Caner, Rıza, Murat, İsmail, Lalawele, Aykut, Ertuğrul A., Muhammet Reis, Burak, Karikari

Ancak yukarıda belirtilen kesin kadrolar değil ve sadece muhtemel takım kadrolarıdır.

Galatasaray Balıkesirspor maçı bu akşam saat 18.30'da başlayacak ve ATV kanalından canlı olarak ekranlara gelecektir. Daha fazlası için sakın bizden ayrılmayınız.