HDP Eş Genel Başkanları Yüksekdağ ve Demirtaş, 1 Kasım seçimleri için partisinin seçim beyannamesini açıklıyor. HDP’nin 1 Kasım seçimlerinde sloganı “Büyük insanlık, büyük barış” olacak.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş 1 Kasım Genel Seçimleri için partisinin seçim beyannamesini açıklıyor.

Ankara’da HiltonSa Hotel’de gerçekleşen toplatı solanuna HDP’nin seçim sloganları olan “İnadına özgürlük, inadına HDP”, “İnadına barış, inadına HDP”, “İnadına doğa, inadına HDP”, “İnadına kadın, inadına HDP”, “İnadına genç, inadına HDP”, “İnadına demokrasi, inadına HDP”, “İnadında eşitlik, inadına HDP”, “İnadına emekten, yana inadına HDP”, “İnadına adalet, inadına HDP” yazılı bayraklar asıldı.

HDP’nin 1 Kasım seçimlerinde sloganı “Büyük insanlık, büyük barış” olacak.

Partinin seçim döneminde öne çıkaracağı diğer slogan ise “İnadına demokrasi, inadına barış, inadına adalet, inadına HDP”. 7 Hazıran seçimlerinde olduğu gibi “Kadınlar Meclise” sloganı da HDP’nin ana sloganları arasında yer alacak.

Bildirgenin duyurulduğu etkinliğe partinin milletvekili adaylarının yanısıra HDP’li belediye başkanları da katıldı.

Tanıtım toplantısında ilk olarak tanıtım için hazırlanan sinevizyon gösterimi ardından Eş Genel Başkan Yüksekdağ ve Demirtaş’ın selamlaması ve konuşmasıyla başlayacak. Ardından HDP’li adaylar bölge bölge tanıtılacak.

Aday tanıtımlarının ardından seçim beyannamesi HDP Eş Genel Başkanları Yüksekdağ ve Demirtaş tarafından açıklanacak.

CANLI İZLE

İMCTV