Akıllı telefon pazarında rekabet kızışırken yeni nesil tabletine iPad 4 yerine iPad Air adını veren Apple, amiral gemisi akıllı telefon modeli iPhone 6’nın adını iPhone Air olarak değiştirebilir!

Teknoloji dünyasının en çok konuşulan konular arasındaki liderliğini bir an olsun elden bırakmayan Apple, yeni nesil akıllı modellerinde sürpriz bir isim değişikliğine gidiyor. Yeni nesil iPad modeli için teknoloji severler tarafından “iPad 4” olarak beklenirken farklı bir isim olan “iPad Air” ile karşımıza çıkan başarılı tabletin “Air” ailesi için atılan ilk adım olabileceği düşünülüyor.

Daha hafif, daha ince ve çok daha hızlı bir model olarak karşımıza çıkan iPad Air’in ardından, yeni nesil iPhone modelinin de bu özelliklere sahip olarak “iPhone Air” adını alacağı tahmin ediliyor.

Ünlü konsept tasarım şirketi Ciccarese Design’ın sahibi Federico Ciccarese, hazırladığı yeni konsept tasarım ile “iPhone Air”in etkileyici tasarımına yön verdi. iPad Air’de karşımıza çıkan özelliklerin tümünün aktarıldığı konsept tasarım iPhone 3G/3GS tasarımını andırıyor.iPhone air tasarımını görmek için tıklayın.