Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı,Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi Makamında ziyaret etti.

Ak Parti ilçe Başkanı Serdar Karaburun,Ak Parti ilçe Başkan Yardımcısı Veysel Akbulut’unda Katıldığı ziyarette Cihanbeyli ile ilgili projeler konuşuldu.

Cihanbeyli Belediye personelinide ziyaret eden Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı,Çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Binasını Gezen Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı,Belediye Başkanı Mehmet Kale’den Belediye içerisinde tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçeye Taziye Ziyaretlerine geldiğini ifade eden Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı,Belediye Başkanı Mehmet Kale’den Hal binası hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.

Hal Binasının Yerine Modern bir Sosyal Tesis alanı kurulacağını ifade eden Başkan Kale: “Amacımız Daha güzel daha modern bir Cihanbeyli. Yıkılacak hal binasının yerine daha modern bina inşa edip Cihanbeyli’ye yeni bir sosyal aktivite merkezi kazandıracağız. Binanın oturduğu alandan geriye kalan kısım ise oturma alanlarının olduğu bir şekilde düzenlenecek. " dedi.

Yeni Logomuzun ilçemize hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Yeni Dönemde Yeni Logoyla hizmetin daha iyi olacağını kaydetti.

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Kale,Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı’ya Teşekkür etti.