Cihanbeyli Belediye başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Murat Koca’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Cihanbeyli ilçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Cuma Murat Koca ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kale, Kamu kurum ve kuruluşları ve Sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde çalıştıklarını belirterek, Polis Teşkilatı ile iç içe birlikte çalıştıklarını söyledi.

Emniyet güçlerinin toplumda güven ve huzur ortamının sağlanmasında bir denge unsuru olduğunu ifade eden Başkan Kale'' Belediyeler kendi sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların gerçek ihtiyaçlarını ve beklentilerini öğrenen,akabinde hizmet eden kurumlardır.Belediye çalışmalarında hizmet anlayışının yanı sıra ilçemizde birlik ve bütünlüğü sağlamak adına ve halkın memnuniyet oranının yükseltmek amacı ile sosyal çalışmalarımıza öncelik veriyoruz'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe emniyet müdürü Murat Koca başkan Mehmet Kale'ye teşekkür etti.

Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Belediye meclis üyeleri İsrafil Alp ve Mehmet Özdemir,Cihanbeyli Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak’ta  eşlik etti.

Cemal Hatipoğlu