Kandil Mahallesinde Başkan Kale Sabah Namazı ve Kahvaltıda vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek belediye çalışmaları ve Kandil Mahallesinde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler verdi.



Hizmet için mesai gözetmeden çalıştıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale: “ Her ay Sabah namazında farklı mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Biz halka ve Hakk'a mahcup olmadan insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz. Halk Günlerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz, istek ve taleplere göre ilgili müdürlerimiz o sorunlarla ilgileniyor. Ayrıca görüşemediğimiz vatandaşlarımızla bir araya gelmiş oluyoruz" dedi.



Ak Parti ilçe Başkanı Serdar Karaburun,Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Belediye Meclis Üyeleri,Ak Parti ilçe Sekreteri İbrahim Ekinci ve belediye personelininde katıldığı Sabah Mahalle Buluşmaları’nda söz alan vatandaşlar taleplerini dile getirerek belediyenin mahalleye yaptığı çalışmalar nedeniyle Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye teşekkür etti.

 

Cemal Hatipoğlu - Ybhaber.Com