Konya-Aksaray yolunda yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı... İhbarı alarak olay yerine giden ekiplerin yaralılara müdahale ettiği sırada ikinci bir kaza yaşanıyordu. Aşırı buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otobüs, son anda durabildi. İşte KONTV Haber kameraları tarafından an be an kaydedilen o görüntüler... 

Olay gece saat 04.00 sıralarında Konya – Aksaray yolundaki Organize Sanayi Alt Geçidinde meydana geldi.

İçinde 37 yolcunun bulunduğu Antalya - Kayseri seferini yapan 61 S 0055 plakalı otobüs, aşırı buzlanma nedeniyle alt geçide girdiği sırada kontrolden çıktı. Sürücü Şevket Tezel’in direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otobüs, hareket halindeki 42 AKJ 15 plakalı otomobile çarparak durabildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan otobüs 
sürücüsü Şevket Tezel ve yolcu Selma Tayfur’a olay yerinde müdahale edildi. Tam bu sırada aynı noktada ikinci bir kaza kıl payı atlatıldı.

Aşırı buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otobüs, kaza yapan araçlara çarpmadan son anda durabildi. O anlar KONTV Haber kameralarına yansıdı.

Kaza sonrası Konya – Aksaray Karayolu Organize Sanayi Alt Geçidi tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan otobüsün yolcuları ise yaklaşık iki saat bekledikten sonra gelen başkan bir otobüsle Kayseri’ ye gönderildi. yenikonya.com.tr