17-18-19 Mayıs Günleri'nde devam edecek ve bu yıl 4. kez düzenlenecek
M1 Merkez Konya Spor Oyunları 17 Mayıs Cuma saat 19:00'daki törenle
başlayacak aynı akşam saat 20:30 – 22:00 arasındaki müsabakalarla devam edecek.
 
Müsabakalar 18 ve 19 Mayıs günleri'nde ise saat 10.00'da başlayıp gün boyu devam edecek.
 
20 branşta yapılacak M1 Merkez Konya Spor Oyunları'na katılmak isteyen sporseverlerin 15 Mayıs tarihine kadar başvurmaları gerekiyor. Sporseverlerin;
M1 Merkez Konya Spor Oyunları'na 20 branşta yaş gruplarına göre; Junior, Minik, Küçük, Yıldız, Genç, Master kategorilerinde katılmaları, çocuklarının katılmalarını sağlaması mümkündür.
 
M1 Merkez Konya Spor Oyunları'nda müsabakalar; Streetball, Beach – Handball, 
Mini Basketbol, Mini Voleybol olarak 5 ana branşta yapılacak. Ayrıca; Masa Tenisi, Bisiklet, Mini Atletizm, Satranç, Badminton, Halk Oyunları, Jimnastik, Motor Sporları, Bilek Güreşi, Taekwondo – Kickbox, İzcilik, Oryantring, Futbol Tenisi, Bocce, Korfbol gibi çok çeşitli ve renkli yardımcı branşlarla da devam edecektir.
 
M1 Merkez Konya Spor Oyunları'na katılmak isteyenlerin ve velilerin gerekli bilgi ve belge detaylarına 0 505 635 62 74 numaralı telefondan ulaşmaları, kayıt olmaları mümkündür.
 
M1 Merkez Konya AVM Müdürü Nuri Şener; "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı üç gün sürecek Kış Olimpiyatları'yla coşku içinde kutlayacağız. Daima "Hayatın Merkezi" olarak Konyalılarla en anlamlı etkinliklerde buluşuyoruz. Spor Oyunları'na 7'den 70'e herkesi bekliyoruz" diyor.