30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası 07.04.2014 pazartesi günü itibariyle Cihanbeyli belediye başkanı Mehmet Kale tarafından ataması gerçekleştirdi.

 

Belediye başkan yardımcılığına yeniden Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Satılmış’ı atadıklarını belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale:” 30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde Cihanbeyli halkı demokratik haklarını sandığa giderek, en güzel şekilde kullandı. Halkımızın bize ve partimize olan güven ve teveccühüne layık olmak için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi

 

Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış ise: “Şimdi ilçemiz için görev ve hizmet zamanıdır. İlçemizi yaşanır ve marka bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirterek, Cihanbeyli’yi sizlerle birlikte yönetmek için göreve devam edeceğiz.oy veren,vermeyen herkesi dün kucakladığımız gibi bugünde yarında kucaklayarak bu makamı hizmet makamı olarak kullanacağız.Bizleri bu görece layık gören tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun Yükümüz ağır. Rabbim bizleri bu yükün altında mahçup ve mağlup etmedin. Allah Yardımcımız olsun” Dedi.

 

Cemal Hatipoğlu - ybhaber.com