Yazar Adil Yıldırım’ın kaleme aldığı “Gecede Saklı Yalnız Aşklar” Doğan Novus etiketiyle bugün internet satış kanallarında satışa sunuldu.

Yazar Adil Yıldırım’ın kaleme aldığı roman “Gecede Saklı Yalnız Aşklar”, Doğan Novus etiketiyle internet satışına başladı. Yıldırım kitabında, Roma, Venedik ve İstanbul’da geçen bir aşk öyküsünü ele alıyor. "Gecede Saklı Yalnız Aşklar"okurlarını bir erkeğin ruhunda yolculuğa çıkartmaya hazırlanıyor.

272 sayfadan oluşan "Gecede Saklı Yalnız Aşklar" ile okuyucu romanın başkarakteri Bora’nın hayatındaki değişimlere tanıklık ediyor. İstanbul’da çalıştığı şirketin Roma ofisine transfer olan Bora, yeni maceralara yelken açarken, İstanbul’da geride bıraktığını düşündüğü bir kadından sürpriz bir mektup alır. Ofisine teslim edilen bu mektupla birlikte Bora, hiç beklemediği şekilde kendi ruhunun derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkar.

Arka Kapaktan:

“Sanki bir laf etsek birbirimize sarılıp ayrılmayacakmışız gibi bir his vardı aramızda. Bunu düşününce ister istemez ürperdim. Bunu kendi kafamda uydurmadığımı hissettiren bakışları, ona baktığımda bana mıhlanıyordu ve bu durum beni daha da karanlık ve dipsiz bir kuyuya atıyordu. Bazı kadınların aşkı erkeği ürkütür, en serseri olan adamı bile. Çok gerçektir, çok çıplak, çok yabani ve ateşli. Gisella, öyle bir kadındı. Üstünden yaşına uygun çocuksuluğu attığında öldürücü olacaktı…”

Basın İletişimi için: Tılsım İletişim; Tel: 0212 241 08 18

Ayşe Tatlıcı Yılmaz / ayse@tilsimpr.com