20 yaşındaki Norveçli kadın insan bedenine hapsolmuş bir kedi olduğunu, dünyaya yanlış türde geldiğini iddia ediyor. 16 yaşında ‘kedi olduğunun farkına vardığını’ söyleyen Nano isimli kadın, koku yeteneğinin çok gelişmiş olduğunu ve karanlıkta daha iyi gördüğünü iddia ediyor.

Radikal'de  yer alan habere göre Nano, en yakın arkadaşı Svien ile ‘kedi dili’nde, mivaylayarak anlaşıyor. Psikologlar genç kadının bu durumdan kurtulabileceğini söylemelerine rağmen Nano hayatını kedi olarak yaşamak istediğini söylüyor. Nano’nun kendinde bulduğu kedi özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Şu ana dek 122 bin defa izlenmiş olan videosunda genç kadın, gelişmiş görüş yetisi sayesinde geceleri fare avlamakta zorlanmadığını ve sudan nefret ettiğini de açıklıyor.

Nano Oslo’nun merkez tren istasyonunda dolaşırken de bir insanın duymasının mümkün olmadığı sesleri duyduğunu iddia ediyor. İnsanların ceplerindeki anahtarların ve ayakkabılarının altındaki metallerin çıkardığı sesleri bunlara birer örnek olarak gösteren Nano, bir köpek gördüğünde de telaşla oradan uzaklaşıyor.

Sokakta köpek gördüğü zaman da kedilerin kendilerini stres altında hissettikleri zaman verdikleri tepkiyi verdiğini söyleyen genç kadın, bunun içgüdüsel olduğunu iddia ediyor.

Ellerindeki patiye benzer eldivenlerle kendi yüzünü de temizleyen Nano, elleri ve ayakları üzerinde yürüyor. En yakın arkadaşı Svien’in de ‘kafasında kedi olan biri’ olduğunu söyleyen Nano, onunla ‘kedi dilinde’ yani miyavlayarak anlaştığını söylüyor.