Cihanbeyli Belediye Başkanımız Mehmet Kale önderliğinde vatandaşlar her hafta akşam buluşmalarında bir araya gelerek sorunlarına çözüm buluyor.

Yapmış olduğu sosyal etkinlikler ile etkili olan Cihanbeyli Belediyesi çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek devam ediyor.Her hafta bir mahalleden,vatandaşlar ile belediye binasında toplanan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,sohbetlerde  vatandaşların istek ve sorunlarını dinliyor.Buluşmada mahallelerin sorunları konuşulurken,çözümleri de arandı.Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,konuşulanların askıda kalmayacağını ifade ederken,sorunların en kısa zamanda çözüleceğini söyledi

Sorunlar çözüme kavuşuyor
Kırkışla Mahallesi'nden gelen vatandaşlarla istişare eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,''Çalışmalarımızı her zaman vatandaşlarımızın istek ve sorunlarına göre şekillendiriyoruz.Her hafta düzenlediğimiz bu  sohbetlerdeki amacımız vatandaşlarımızın taleplerini ilk ağızdan öğrenerek,çözüme kavuşturmaktadır.Türkiye'nin yüzölçümü bakımından en büyük ilçesiyiz,ama bu bizim hiç bir zaman gözümüzü korkutmadı aksine  en büyüklüğün vermiş olduğu gurur ile daha fazla çalışıyoruz.2017 yılında taşra mahallelerimizde çalışmalarımızı arttıracağımızı söylemiştik. Şu an tüm ekiplerimiz ile farklı bölgelerde hizmetlerimiz sürüyor.Yeni büyükşehir yasasına Konya'da en hızlı adapte olan belediyelerden biri de Cihanbeyli Belediyemiz.Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Önceliğimiz daima hizmet''diye konuştu.

Vatandaştan Başkana teşekkür
Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetten duydukları memnuniyeti ifade den vatandaşlar''Yeni Büyükşehir Yasasının mahallelerimizde sorun olacağını düşünürken bugün Konya Büyükşehir Belediyesi ve Cihanbeyli Belediyesi'nin uyum içerisinde çalışmasıyla hiç bir eksiklik yaşamıyoruz.Başkanımız tarafından tertip edilen halk buluşması ile sorunlar ile sorunlarımızı daha rahat bir şekilde iletebiliyoruz. Sorunlarımızda kısa sürede çözüme kavuşuyor. Başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz''dedi.