Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarete  Savaş Kayhan, Yavuz Erence ve Harun Ersöz de katıldı. Recep Konuk'u Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış ve belediye meclis üyeleri karşıladı.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'ye çalışmalarında başarı diledi. Konuk ”Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin ilçemize faydalı icraatlarda bulunacağına yürekten inanıyorum. Daha önce Günyüzü'nde edindiği tecrübeyi tüm ilçeye aktaracaktır. Başarılarına başarı katacaktır. İlçemizde yapacağı işlerde kurum olarak gereken desteği vereceğiz. Böyle bir değerin Cihanbeyli ilçemize kazandırılmasından dolayı onur duyduk. Memleketimize değer katacağından eminiz. İlçemizin problemini beraber konuşup hep beraber çözüm arayacağız. Başta Cihanbeyli Belediye Başkanımız Mehmet Kale olmak üzere tüm meclis üyelerimize, Konya'mıza ve bu güzel memleketimize hayırlı olsun” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise Cihanbeyli'yi çok daha iyi noktalara taşımak istediklerini, bunun içinde gece-gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti. Kale, ziyaretinden ve desteğinden ötürü Genel Başkan Recep Konuk'a teşekkür etti.