THY filosuna ait uçaklaran birine "Kulu" isminin verilmesinde en büyük katkı payı olan Torun Karaca'ya Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından plaket verildi.

Danimarka'da yaşayan Torun Karaca adlı gurbetçinin internet üzerine başlattığı kampanya,sonucu  geçtiğimiz aylarda THY filosuna kattığı yeni uçaklardan birisine Kulu ismini verilmesinden dolayı katkılarından dolayı Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından Danimarka'da bulunan Torun Karaca'ya ulaştırılmak üzere babası Hacı Hüseyin Karaca'ya plaket takdim edildi.

Yıldız,  "Başta İsveç'te 40 bin olmak üzere dünyanın dört bir yanında yaşayan 65 bin Kululu var. Bu gurbetçilerimiz tüm yolculuklarını THY'a ait uçaklarla yapmakta olup bu nedenle THY'na ait uçağın birine Kulu ismi verilmesi için internet üzerinden kampanya başlatan Danimarka'da yaşayan hemşehrimiz Torun Karaca'ya bu kampanya ile THY'rına ait bir uçağa Kulu isminin verilmesine vesile olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve bu plaketi kendisine ulaştırılmak üzere babası Hacı Hüseyin Karaca'ya teslim ediyorum" diye konuştu.