Bim Marketleri Her zaman olduğu gibi yine şaşırttı.Daha öncedende bünyesinde İPhone satışı yapan Bim marketleri yine bir İPhone satışı ile adından söz ettirdi.

Uygun fiyatlı ürünlerin marketi olarak hayatımızda yıllardır hizmet veren Bim Marketleri son yıllarda teknoloji satışınada önem vermeye başladı.Bünyesinde birçok ünlü elektronik eşyayı satarak müşterilerine ucuz ve güvenli alışveriş keyfini yaşatan Bim marketleri şimdi ise piyasaya yeni çıkmış İPhone 7’leri mağazasına getirerek satmayı hedefliyor.

Her hafta aktüel ürün satışlarında farklı markalardada telefon satışları yapan Bim marketleri Samsung’dan Vestel’e kadar bir çok telefon markasını bünyesinde satmış geçen senede İPhone 6 ve 6S satarak müşterilerine piyasadan daha ucuza getirmişti.Bu sene ise yeni çıkış yapan İPhone 7’yi yine önerilen satış fiyatının altında satacak olan Bim marketleri bakalım ürününü ne zaman mağazalar getirecek.

En Ucuz İPhone 7  Bim’de Satılacak !

Gelen bilgilerde ise satışı yapılacak olan İPhone modelinin 32 GB’lık sürümü Bim mağazalarında yerini alacak.Ne zaman satılacağına dair merak edenlere ise tarihler 18 Kasım’da satılacağı görülmekte.Fiyata geldiğimizde ise gerçekten APPLE STORE’a göre 250 TL daha ucuz olması dikkat çekiyor.İPhone 7 Appstore fiyatı 3.249 TL iken Bim marketlerinde ise bu fiyat 2.999 TL olarak satılacak.

Bim marketlerinde satılacak olan İPhone 7’ler 1 yıl Apple garantili olacak 1 yıl ise firma garantili toplamda 2 yıl garanti ile satışa sunulacak.