Kendi iktidarlarını halkların,emekçilerin,yoksulların,ezilenlerin umutlarını sömürme, emeklerini inkar ve farklılıklarını ayrıştırma üzerine kuran tiranları o tahtlarından indirme, halkın olanı halka iade etme anlamında çok önemli bir fırsat olarak karşımıza çıkan 30 Mart yerel seçimleri önemli bir dönüm noktasıdır.

Halkları sırf kendi iktidarları devam etsin diye birbirine karşı kullanan, nefret ve ayrışma tohumları eken bu iktidar sahiplerine artık dur demenin zamanıdır. Kendi ürettikleri yapay korkularla halkları kendilerine muhtaç hale getirmek, bu çarpık düzenin değişmezliğine inandırma, kötüler arasında kötü beğenmek zorunda bırakma, halkların adeta natifsizmiş gibi bir psikolojik ortamda tutmak temel yönetim biçimine dönüştürülmüştür.

Bu seçimlerde artık bu yöntemler işlevsiz kılınıp, halktan alınanın halka iadesi yapılmalıdır. Demokratik bir düzen, toplumun her kesiminin kendisini ifade ettiği, fırsat ve hizmet eşitliğine dayalı bir yönetim ve özgür bir gelecek için 30 Mart tarihsel fırsatı doğru değerlendirilmelidir.

Bu nedenle yarından itibaren herkesi seferberlik ruhu ile bu son iki haftada gecesini gündüzüne katarak çalışmaya ve mutlaka sonuç almaya davet ediyoruz. 15 Mart’tan itibaren 30 Mart akşamı sayımlar bitene kadar herkesi bir anı dahi heba etmeden çalışmaya davet ediyoruz.

İl yönetimlerimizden Eşbaşkan adaylarımıza, İlçe yönetimlerimizden gençlik,kadın çalışması içinde olan bütün arkadaşlarımızla birlikte kapısı alınmadık,selam verilmedik, ulaşılmadık tek bir kişi bırakmadan çalışmalıyız. Bu saatten sonra seçim bürolarımız yerine, herkes tek tek ev ev dolaşmalı ve herkesin desteği sağlanmalıdır.

Avrupa’daki halkımızı, imkanlarını zorlayıp gelip çalışmalara katılmaya,gelemeyecek durumda olanlarında aynı seferberlik ruhuyla sürekli ülkedeki yakınlarıyla iletişim içinde olmaya davet ediyoruz.

Ülkenin çeşitli şehirlerinde yaşayan diplomalı meslek sahibi arkadaşlarımızı da bu son iki haftada çalışmalara fiili olarak katılmaya davet ediyoruz.

Özcesi, yalanı,talanı,hırsızlığı ve inkarı durdurmak için 15 Mart 30 Mart tarihleri arasında herkesi, dünyanın neresinde olursa olsun çalışmalara katılmaya ve başarmak için seferberlik ruhu ile çaba sarf etmeye davet ediyoruz.

Gün evde,okulda,sokakta,işyerinde bekleme ve izleme günü değildir, gün seçim bürolarımızda dahi oturmayı kendisine haram kabul edip,tek tek eve ev dolaşıp kazanmak ve sonuç alma günüdür.

Öz yönetimle Özgür geleceğe !

BDP’nin Konya,Kulu,Cihanbeyli Yönetimleri
BDP’nin Konya,Kulu,Cihanbeyli Adayları
BDP’nin Konya , Kulu,Cihanbeyli Seçim Komisyonları
BDP’nin Konya,Kulu,Cihanbeyli Adaylarıyla Dayanışma Avrupa Platformu