WhatsApp’ın Android Beta versiyonu güncellendi. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni güncellemelerle WhatsApp’a konferans arama, dinamik çıkartma ve kelime ile emoji arama özellikleri gelecek.

WhatsApp’ın Android platformundaki Beta versiyonu güncellendi. Pek çok kullanıcının beklediği numara değiştirme özelliği güncelleme ile birlikte WhatsAppBeta’ya eklendi. Bir düğmeye dokunarak tüm telefon numaralarınızı yeni numaranıza söyleyerek sizi tek tek hepsine mesajlaşma sıkıntısından kurtarabilirsiniz. Numara değişikliğini Ayarlar>Hesap>Numarayı Değiştir sayfasından yapabilirsiniz. Bunun dışında WhatsApp’a üç yeni özellik daha gelecek.

WhatsApp geliştirici ekibi sesli grup sohbeti üzerinde çalışmalar yapıyor. Bir etkinlik için grup oluşturduğunuzda grup üyelerini topluca arayarak daha hızlı iletişim gerçekleştirebiileceksiniz.

Dinamik çıkartmalar ile birlikte ise Instagram hikayelerindeki gibi, WhatsApp durumunda veya karşı tarafa gönderilecek fotoğraflarda eğlenceli içerikler üretilebiliyor.

Gelecek üçüncü özellik ise emoji arama özelliği. Mesaj yazarken iki nokta üst üste işareti koyup aranılan emoji yazılabilecek. Örneğin :monkey yazarak maymun ile ilgili emojiler görüntülenebilecek.

Uygulamanın Google Play Store sayfası altında bulunan “Beta test kullanıcısı olun” butonu ile WhatsApp Android Beta’ya kayıt olabilirsiniz. yenimeram.com.tr