AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Hisarcık ilçesinde yapılan AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, Emet-Çavdarhisar, Hisarcık-Gediz ve Gediz-Altıntaş yollarının yapımının programa alındığını söyledi.


Hisarcık Belediye Düğün salonunda yapılan Ak Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısındaki konuşmasında yapılan hizmetler itibarıyla Kütahya’da hemen hemen hiçbir iş kalmadığını belirten Milletvekili Soner Aksoy, “Büyük proje anlamında ilimizde hemen hemen her şey yani yollar, göletler, havaalanı yapılmış, hızlı tren çalışmaları ise bitmek üzeredir. Bu arada doğal gaz çalışmaları yaygınlaşmış ve daha da yaygınlaştırılabilir. Dolayısıyla çok önemli ciddi manada halkımızın rahatsızlık duyduğu bir hizmet kalmamıştır. Sadece yapılmadık üç ara yolumuz kalmıştır. Bunlar Emet-Çavdarhisar, Hisarcık-Gediz, Gediz-Altıntaş yollarıdır. Adı geçen yollar da programa alınmıştır. Hepsi için gerekli bütün program ve çalışmalar bitmiş olup, önümüzdeki günlerde teker teker ihale edilecek inşallah. Önce Emet-Çavdarhisar yolunun ihalesi yapılacak, ondan sonrada Hisarcık-Gediz, Gediz-Altıntaş yolları yapılacaktır” dedi.
Soner,” Kütahya’mızda hizmetler devam ediyor. Şehirlerden köylere, köylerden şehirlere her türlü bağlantılar kurulmuş, AK Parti gönüldaşları hiçbir ayrım yapmadan herkes süratli ve etkili bir biçimde çalışmalarını devam ettiriyor. Elhamdülillah bu hizmetlerimiz devam ediyor ve devam edecek. Biz kalkınan ve gelişen bir ülke olarak eski Türkiye’nin yerine yeni bir Türkiye, yeni bir medeniyet ve yeni bir ülkeyi geleceğe hazırlayabilmemiz için gerekli bütün gayretleri göstermenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Kasım ayı içerisinde bütün ilçelerimizde başlayacak ilçe başkanlığı ile kadın ve gençlik kolları başkanlığı seçimlerinin mutlaka geleceğe dönük olarak yapılacağını ve genç arkadaşlarla yola devam edileceğine yürekten inanıyorum.” diye konuştu

Kaynak: IHA