Bugün Äänekoski çarşısında 10'larca metrelik uzun sıra vardı. Äänekoski'nin yeni pizzeria döner resturantı Sabe Pizza kebab bugün açılışta izdihama uğradı. Restaurantin sahibi Yeniceoba'lı Aykan Kara bu görkemli açılışla çok mutluydu. 
 
Çarşıda ki kalabalık bugün bütün her yerden görülüp ve ilgi duyuluyordu. Äänekoski çarşısında böyle kalabalık görmek çok nadirdir, böyle görkemli bir açılış ikinci kez görüldü. İlki büyük bir mağazanın açılışı ikincisi SABE Pizza Kebab ev sahipliği yaptı. 1 Euroluk indirim insanların saatler öncesinden uzun sıralar kurmasına neden oldu. Salı günü carşının neşelenmesine ve çok kalabalık olmasına sebeb oldu. 

İçeriye insanların hep birlikte almak mümkün değildi iş yerini sahibi Aykan Kara gülerek hepsini sırayla alacağız dedi ve günün sonunda 742 adet dürüm sattılar. 
 
Resturantı özelleştiren ise kendi reseptleriyle yapmış oldukları Döner kebab ve Adana kebabı ve bunları açılış nedeniyle çok özel bir fiyata almalarıdır. 

Aykan Kara dediki; Bu kadar çok kalabalık beklemiyordum açılış için ama Äänekoskide bu yemeklerin ilk olması bu kalabalığın sebebidir. Aykan Kara kebabinin tadina güveniyor ve bizler işe hırslı ve azimli yeni işletmeciye başarılarının devamını diliyoruz.

Haberin Fincesi