sakine42demir @ gmail.com

Ben Sakine Demir, 23 Kasım 1996 yılında Mersin'de doğdum. 1999 yılında Konya'ya taşındık, 2003 yılında Konya'nın  Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba mahallesinde Atatürk İlköğretim okuluna başladım, 2011 yılında Yeniceoba Lisesinde okumaya devam ettim. 2014 yılında Yeniceoba lisesinden mezun olup şu anda eğitim gördüğüm Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıfta eğitimime devam ediyorum. 

İlk yazımı beni bugünlere getiren ve bana bu alanda destek olan babama armağan etmek istiyorum. 

Babaların öneminin vurgulandığı Haziran ayının üçüncü Pazar gününde kutlanmak üzere ilân edilmiş,kabul görmüş bir gündür “ Babalar Günü “ … Baba demek, güç demek… Sırtını dayadığın koca bir dağdır baba. Dört gözle doğduğumuz günü bekler baba. En iyi şekilde yetiştirmek için çırpınan kişidir baba. Gözünden sakınan, en ufak bir acımızda içi sızlayan bizden çok üzülen adamdır baba. Anne her zaman baş tacımız baba ise gönül yoldaşımızdır. Annemiz duygusallığımız babamız mantığımızdır. Özellikle kız çocukları için baba kelimesinde çok özel anlamlar saklıdır. Bir kızın sevdiği ilk adamdır BABA. Her kızın olduğu gibi benim içinde babam böyledir. Hayatıma giren ilk adam en değerlimdir babam. Anneler günü gibi babalar gunüde bir güne sığdırılmamalı bence. Böylesine özel insanları sadece bir günlüğüne özel hissettirmek yılda sadece bir günlerini kutlamak haksızlık hatta büyük bir haksızlıktır.

Babalar candır, baş tacıdır onların her gününü kutlasak yeridir. Bizim için çabalayan, büyümemiz için binbir fedakârlık yapan bu adamları yılda bir gün hatırlamayı doğru bulmuyorum. Onlara en büyük hediye başarımız olduguna inanıyorum. Siz gördünüz mü hissettinizmi bilmem ama bir babanın gözünde başarılı olduğunuzu gördüğünde, size güvenmeye başladığında gözlerinden okunur o mutluluk, o heycan. Ben çok gördüm o gözlerdeki güveni gördükçe daha cok heveslendim daha başarılı oldum. Bugünlere biricik babam sayesinde geldim. Böyle güzel insanları bizi bizden cok düşünen insanları sadece bir günde hatırlamak onlara büyük bir haksızlıktır. Honore De Balcaz`ın dediği gibi; Bir baba, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur. Sadece 19 haziran da degil bir yılın her gününde BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN . Başta canım babam olmak üzere bütün babaların babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum..