samiavci @ ybhaber.com

 

Yeniceoba Halkının Dün Gerçekleştirmiş Olduğu Yürüyüşte Başkan Neredeydi ?

Evet arkadaşlar dün herkesin kafasında soru işareti ve nefret uyandıran Belediye Başkanı oldu. Dünkü yürüyüşte halkın katılımı ve ilgisi yoğundu.Ne yalan söyleyeyim ben bu kadar katılım beklemiyordum.Sabah belediye meydanında toplandığımız 50 kişi vardı yoktu.Belkide Sayın Milletvekili Atilla Kart'ın esnafları dolaşıp kepenk kapatılmasını istemesinin bir faydası oldu.

Herneyse öyle yada böyle katılım ve ilgi çoktu, ama Belediye Başkanı YOKTU !! Haklı olarak Halk belediye başkanının orda olmasını isterdi ve daha öncedende söz alınmıştı başkandan.Belkide dün işi çıkmıştır ( Yeniceoba'dan Başka Ne Kadar Önemli İşi Varsa Artık ) .

Aldığım duyumlar ise AKP'nin Başkanı arayıp yürüyüşe katılmamasını söylemesi yönündeydi.Halkta katılması taraftarıydı ama AKP daha ağır basmış olmalı ki KATILMADI.

Bugünse görünürde gözükmedi Başkan belli ki işleri daha bitmemiş.

Bazı Yandaşları ise ; 

Dün Ankara'da olduğunu gelişmeleri takip ettiğini. Zonguldak'a verilen ilçelikle beraber yeni bir umudun olduğunu söyleyip Ankara'da çalıştığını dile getirdiler.Pek inanasım gelmedi ama yine inşallah öyledir diyorum.

Dünkü Yürüyüşte Yanımızda Olan Yeniceoba, Çevre Belde Halkına ve Çiğil Halkına Teşekkürü Bir Borç Bilirim.

Bu Konuyuda Siz Yeniceoba'lıların Vicdanına ve Görüşlerine Bırakıyorum...

Bu yazıyı yazmakla ne kadar doğru yaptığımıda size bırakıyorum.

Saygılarımla...