samiavci @ ybhaber.com

Dün gerçekleşen BDP Yapalı, Günyüzü, Taşpınar ve Gölyazı mitinglerinde gözüme Gölyazı ve Taşpınar dışında hep iktidar partisinin belediyesi olan Yapalı ve Günyüzü ilişti. Günyüzü'de 9 yıldır iktidar partisinin belediyesi olmasına rağmen sözün tam anlamıyla taş üstüne taş konulmamış.

 

3 kasabanında geçtiği yol bile 9 yıl içinde hiç düzenlenmemiş, şimdiki seçimde eminim o yol üzerinden halktan oy istenecektir. Yine onlardan yol bahanesiyle oy istenecek ya güzelim Yeniceoba'mdan yolla mı suyla mı yoksa kapatılan belediyemizle mi oy istenecek. Bir önceki yerel seçimde iktidar diye verilen oylara karşılık verilen vaatların hangisi gerçekleştiki, Biz Yeniceoba'lılar olarak yoldan sudan vazgeçtik, bize ilçeliğimizi verin biz kendimiz yollumuzuda suyumuzuda yaparız.

 

" Pirinçe giderken, evdeki bulgurdan olduk! " atasözüne ne kadar da çok uyumlu Yeniceoba ilçe olmaya giderken ellindeki belediyeden de oldu. Bu yeni kanunla civarımızdaki tüm beldeler Akp'nin belediyesi olup hiçbiri istifa dahi edip halkın yanında olmadı. Seçim alanlarında da halkın belediyesiyiz diye halka sesleniliyor, bu mu halkın belediyeciliği anlayışınız. Halk mı size hizmet edecek sizmi koltuk sevdasını bırakıp halka hizmet edeceksiniz ?

 

Bölgemizden tek bir AKP'den kapatılan belediyelerine tepki olarak istifa eden bir başkan var mı ? Halkın değil kendi menfaatlarını düşünen bir toplumdan nasıl böyle bir tepki bekleyebilirsin ki ! O dönemde bırak Başkanları, üyeleri dahi partisinden istifa edecem dediği halde istifa edildiği görülmedi.

 

Bir 5 Yıl daha pişman olmamak için 5 dakika daha düşünün. Hizmetkarı olacağınız değil, size hizmet verecek birisi için düşünün.

 

Bir hatam kusurum olduysa aff ola, yorumlarınıza açığız !!!

 

Sağlıklı günler..