samiavci @ ybhaber.com

Hepinizin bildiği gibi 2008 yılından itibaren farklı isimlerle de olsa sizlere sürekli güncel bilgi ve haberleri vermeye çalıştım. Tek başıma tüm haber, video, resim ve bilgileri sizinle paylaşmaya gayret ettim.

 

Samiavci.tr.gg ile başlayan habercilik hayatım ybhaber.com ve yeniceobam.net ile devam etmekte. Sitemizin özellikle yurtdışında kalan gurbetçilerimizin dikkatini çektiğini biliyoruz. Gurbetçilerimizin sıla hasretini azda olsa paylaştığımız video ve resimlerle gideriyoruz ve gidermeye de devam edeceğiz.

 

Sizler bana destek oldukça sitelerimizi ziyaret ettikçe ben daha da istekli olup daha fazla bilgi, haber, video ve resim yayınlamaya çalışıyorum. Herkes gibi bende emeğimin karşılığı almaktan mutluluk duyuyorum. Sitemizde köşe yazarlığı yapmakta olan Salih Hocama, Mustafa Ceran  ve yeni yazarımız Ergin Bardakcı abilerime sizlerin huzurunda teşekkürlerimi ve minnettarlığımı dile getirmek istiyorum.

Ayrıca yeniceobam.net sitemizde Marko Recep İnekci Dayıma, Serkan Köse ve Ferhat Bilen abilerimede sizlerin huzurunda teşekkürlerimi ve minnettarlığımı dile getirmek istiyorum. Recep dayı maddi ve manevi desteği hiç eksiltmedi benden ve yapacağın her işin arkasında olacağını defalarca diledi. Hiçbir desteği karşılıksız bırakmak istemem bende Recep dayımın verdiği desteğe karşılık sitemde kurmuş olduğu Stockholm Football Acedemy bannerini sitemizin çeşitli yerlerinde yayınlıyoruz.

 

Gurbette ve Yeniceoba’da yaşayan siz değerli hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz.

 

Umarım bu yazım benim hakkımda sizlere yanlış bir düşünce kurmaz…

 

 

Saygılarımla….

Sami Avcı / ybhaber.com – yeniceobam.net