reklam @ ybhaber.com
Netlioo.com bilinen markaların, alışveriş sitelerinin reklamlarını facebook yada twitter hesabımızda paylaştıkça-beğendikçe bize para kazandıran yeni bir platformdur. Sosyal ağları aktif kullanan üyeleri ile kampanyaların duyurusunu yapan bu yeni platformda paylaşım ve beğeniler paraya dönüşüyor, markaların tanıtımı tüketicinin dilinden yapılıyor.
 
2013'ün ikinci yarısında kurulan site henüz yeni olsa da bünyesinde bildiğimiz tam 160 markayı toplamış bile. Bu markalardan bazıları aşağıdadır.
 
 





 
Netlioo.com'dan Nasıl Kazanç Sağlarım?
Sitede 4 türlü kazanç yöntemi var:
1- Satış ortaklığı
2- Reklam paylaşımı
3- Alt üyelerden kazanç
4- Alışveriş yaparak indirim kazanmak
 
 
1- Satış Ortaklığı İle Para Kazanmak
Netlioo.com'un anlaşmalı olduğu sitelerde satılan tüm ürünlere satış ortağı olabiliriz. Gittigidiyor'da herhangi bir telefona, hepsiburada.com'da herhangi bir bilgisayara yada markafoni.com'da herhangi bir elbiseye veya çiçeksepeti.com'daki herhangi bir çiçeğe. 
Bilinen yüzlerce markaya-alışveriş sitesine ait yüzbinlerce üründen istediğimiz ürüne ortak olmamız mümkün. Eşimiz dostumuz akrabamız arkadaşımız mutlaka internet üzerinde alışveriş yapıyorlar. Yaptıkları bu alışverişlerden kazanç sağlamamız mümkün. 
Herkes tarafından bilinen ve tanınan bu markaların ürünlerini satmak çok zor olmasa gerek. Örneğin gittigidiyor.com 2014 yılı sonunda açıkladığı satış istatistiklerinde 2014 yılında her 3 sn bir ürünün satıldığını açıkladı. Ürünler zaten satılıyor, bizim yapmamız gereken kendi satış ortaklığı linkimiz ile satış yaptırmak.Netlioo.com'nun anlaşmalı olduğu mağazalardan bazılarının bize kazandırdığı yüzdelikler ve nakit kazançlar aşağıda listelenmiştir.

 
www.bankpozitif.com150 TL www.zmn.com.tr/14%
www.geziko.com11 TL www.hediyefabrikasi.com13%
www.avansas.com11 TL www.karaca.com.tr13%
www.clinuque.com7 TL www.gittigidiyor.com/3,20%
www.tazemasa.com4.5 TL www.hepsiburada.com/3,50%
www.pluscanvas.com3 TL www.trendyol.com/2,40%
www.insparkus.com/40% www.markafoni.com9%
www.kiraguru.com/32,50% www.sehirfirsati.com/9%
www.hitfoni.com/22% www.deichmann.com/10%
www.lukapu.com/20% www.zizigo.com/11%
www.erkekayakkabi.com/17,50% www.boyner.com.tr/9%
www.frutation.com.tr/17% www.lidyana.com/10%
www.cicek.com/16% www.ciceksepeti.com/10%
www.biggshop.com/16% www.buldumbuldum.com/11%
www.lezzetlihediye.com15%   


Netlioo.com'a ücretsiz üye olmak için Tıklayın

2- Reklam Paylaşarak Para Kazanma
Netlioo.com'un para kazandıran ikinci yöntemi de bu bilinen markaların facebook veya twitter hesabımızda reklamlarının paylaşılması yada beğenilmesidir. Paylaşılan her reklam başına arkadaş sayımıza göre 2 TL'e kadar para kazanırız. Yüzlerce markanın entegre olduğu sistemde her gün mutlaka değişik reklamlar çıkmaktadır. Hangi reklamın ne kadar para kazandırdığı üzerinde yazmaktadır. 
Reklamları paylaşırken paylaşımın "herkese açık" olması gerekir. Buna özellikle dikkat ediniz
Aşağıdaki resimde reklamlar ve yanında kazandıracağı miktarlar belirtilmekte.
 
ÖNEMLİ NOT: Reklamların üzerine gelip paylaş-beğen-tweet dediğinizde herhangi bir hareket olmazsa;  "Sayfayı yenile" diyerek tekrar deneyin. Sorun hala devam ediyorsa; 
Facebook yada twitter hesabınızda "Ayarlar->Uygulamalar" bölümünden Netlioo uygulamasını kaldırıp tekrar Netlioo hesabınıza girip paylaşım/twet atmayı deneyin. Bu şekilde sorun çözülecektir. 
 
 
Başka herhangi bir konuda sorun yada problemlerin çözümü için Netlioo hesabınızda sayfanın en altındaki "iletişim" kısmından Netlioo.com ile iletişime geçebilirsiniz. Çok kısa bir sürede problemi gideriyorlar. Gerektiğinde telefonla bile irtibat kuruyorlar. 
 
 
Netlioo.com'a ücretsiz üye olmak için Tıklayın
 
3- Alt Üye Sistemi İle Para Kazanma
Netlioo.com'da alt üyelerinizin alışverişlerinden yada reklam paylaşımlarından da para kazanmak mümkündür. Örneğin; alt üyelerimizden biri gittigidiyor, Türk hava yolları, çiçeksepeti, hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden ürün satın aldığında puan kazanır. Kazandığı bu puanın %60 ını kendisi alırken %20 si davetiyle geldiği üyeye, geri kalan %20 si de üzerindeki beş üyeye dağıtılır. Yani 5 alt üyenin kazancından bile pay alabiliriz. Konuyu daha iyi anlamak için şekillere bakabiliriz.
 
Toplamda elde edilen kazançlar Netlioo hesabımıza girdiğimiz banka hesap numaramıza transfer edilir.
 
Netlioo.com'da Alt Üye Yapmayı Öğrenmek İçin Tıklayın
 
 
4- Alışveriş yaparak para kazanma
Netlioo.com'a girdiğinizde bir çok tanınmış markayı göreceksiniz. İşte bu tanınmış markalardan birine Netlioo.com'dan giriş yaparak alışveriş yaptığımızda belli bir miktar yüzdelik indirim kazanırız. En üstteki resimde de görüldüğü gibi her markanın yanında ne kadar indirim yaptığı belirtilmiştir. Yapılan bu indirimler bizim netlioo.com hesabımızda birikerek paraya dönüşmektedir.
Burada dikkat edilmesi gereken en önemli şey Netlioo.com hesabımıza girdikten sonra orda listelenen tanınmış markaların sitelerine girmektir. Örneğin direk olarak internet tarayıcımızdan hepsiburada.com'a girerek alışveriş yaparsak indirim kazanamayız. Önce Netlioo.com hesabımıza girip daha sonra mağazalar kısmında listelenen hepsiburada.com'a girip alışverişimizi yapmalıyız.
          Markalara ait indirim kuponlarını ve kodlarını Netlioo.com hesabınıza girdiğinizde görebilirsiniz. Bu kodlar size alışveriş sırasında direk olarak indirim sağlamaktadır. Aşağıda bazı markalara ait indirim kodları gösterilmiştir.
 
 
Netlioo.com'a ücretsiz üye olmak için TIKLAYIN
 
 
Facebook / Twitter Hesabımı Netlioo'ya Nasıl Bağlarım?
 
Facebook / Twitter hesabınla Netlioo üye girişi butonunun hemen altındaki bağlamak istediğiniz sosyal ağ ikonunu tıkladıktan sonra açılan pencereden Netlioo hesabınıza ile giriş yapmanız yeterlidir.
 
NetPuan (NP) nedir?
 
Netlioo’nun anlaşmalı olduğu sitelerden yapacağınız alışverişler, üyelikler ve Sosyal kampanyalar ile toplayacağınız puanlardır. Net Puan, Netlioo’daki kazanç birimidir. 1 TL 5 NetPuan (NP) eder.
 
Aktif NP: Reklam paylaşımlarınızdan-beğenilerinizden-tweetlerinizden-alışverişlerinizden kazandığınız puanlar.
 
Potansiyel NP: Sosyal ağınızdan yani alt üyelerinizden kazandığınız puanlar.
 
NetPuan=Aktif NP+Potansiyel NP şeklindedir.
 
Not: Aktif puanlarınız her ay 25 NP ve üzerine çıkarsa kotanızı %100 doldurmuş olursunuz ve alt üyelerinizden elde ettiğiniz Potansiyel NP'lerin hepsi NetPuan'ınıza eklenir. Kotayı tam olarak doldurmazsanız Potansiyel NP'ler, doldurduğunuz oranda Aktif NP'lere eklenir.
 
Yani sistem diyor ki: "Sadece alt üyelerinden kazanmayı bekleme, kendin de çalış. Kotayı doldur ve üyelerinin kazançlarını hak et." Bu da Netlioo sisteminin üye olan herkesin aktif olması üzerine kurulu bir sistem olduğunu gösteriyor.
 
Puanlarımı Nasıl Kullanırım?
 
Aktif NP tutarını TL tutarına çevirdikten sonra, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bulunan kendinize ait banka hesabınıza havale edebilirsin. Netlioo.com çok yakında banka hesabı dışında Paypal hesabına ödemeyi de aktif hale getirecek. Gönderdikleri e-mail bu şekildeydi.
 
Nasıl Üye olunur?
 
Ad – Soyad, e-posta adresimiz ve oluşturacağımız şifreden sonra e-posta adresimize gelen aktivasyon linkine tıklayarak hesabımızı aktif edebiliriz. Üye olmak için gerekli olan davetiye kodunu da buraya tıklayarak alabilirsiniz. 
Üyelik ekranı aşağıdaki resimde gösterilmiştir.
 
 
Kazanç sisteminin çok güzel bir şekilde planlandığı ve bilinen onlarca markanın bir arada toplandığı Netlioo.com'a ücretsiz üye olarak siz de hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Hemen hemen her gün girdiğimiz facebook twitter hesabımızda zaten çeşitli videolar resimler paylaşmaktayız. Artık yaptığımız bu paylaşımları paraya çevirmenin vakti geldi. Hemen herkesin kulladığı hepsiburada.com, gittigidiyor.com, teknosa, bimeks, dominos pizza, adidas gibi mağazaların reklamlarını yaparak ek gelir elde edebiliriz.
 
Netlioo İnternet Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Adres: Esentepe Mah. Tevfik Erdönmez Paşa Sok. No:26/10 K:4 34394 Şişli-İstanbul Türkiye
E-Posta: info@netlioo.com
Telefon: 0(212) 273-1867
 
Mesai Saatleri: 10:00 - 17:00
 
Netlioo.com'a ücretsiz üye olmak için TIKLAYIN
 
Alıntıdır...