samiavci @ ybhaber.com

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere üzün süredir Yeniceoba ve bölgesine ait haberler, resimler ve videoları sizlerle paylaşmak için ellimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

 

Yaptığımız bazı paylaşımlardan tehtidler olumsuz eleştirilen geldi, geliyor ve gelecektir de. Biz yerel basın olarak bu tehtidleri ve eleştirileri göz ardı etmiyor değiliz ama paylaşımlarımızı ve içeriğimizi hiç bir zaman etkileyemez biz doğru olduğuna inandığımız tüm paylaşımlarımızın ve kaynaklarımızın arkasındayız.

 

Benim ve editörlerimin siyasi düşünceleri hiç bir editörümün ve ziyaretcilerimizin için önemi yoktur. Hepimiz birbirimize saygı, sevgi ve kardeşlik duygusu beslemekte olup, düşüncelerimizin sonuna kadar da arkasında durmayı biliriz. 

 

Ellimizin ulaştığı her kesime ulaşmaya çalışır onlardan da kendimiz adına yardım ve destek bekleriz her daim. Bizimle paylaşmak için bizlerin sizlere ulaşmasını beklemeye de gerek yoktur. Kalem sende diye başlattığımız bir çalışmaylada sizlerde bizlerle bildiklerinizi ve inandıklarınızı  paylaşmanızı bekleriz.

 

Benim rengimde dilimde benliğimde bellidir. Hiç kimse yakıştırmalarda bulunmasın....