Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katacağı Alex Nicolao Telles, dün Trabzonspor derbisinin başlamasından 1 saat önce İstanbul'a geldi. 21 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan sarı-kırmızılı takım, resmi prosedürleri tamamlamak amacıyla sambacıyı apar topar Türkiye'ye getirdi. Havalimanından direkt konaklayacağı otele geçen ve menajeriyle birlikte Trabzonspor karşılaşmasını burada izleyen Alex ile ilk resmi görüşmenin bugün yapılacağı öğrenildi. Gremio'da forma giyen ve bu sezon Brezilya'nın en iyi sol beki diye adledilen genç futbolcu, sarı-kırmızılı yönetimle ufak detayları konuştuktan sonra yüksek ihtimalle sözleşme imzalayacak. Galatasaray, Alex Telles için Gremio'ya 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır. Futbolcuya da yıllık 1.5 milyon euro ve maç başına 20 bin euro önerilecek.

GREMiO iLE TÜM DETAYLAR KONUŞULDU
Brezilya kulübü Gremio ile yaptığı pazarlıklarda 6 milyon euro rakamında mutabakata varan ve taksitlendirme planını da onaylatan Galatasaray'ın 21 yaşındaki futbolcuya da 3+1 senelik sözleşme imzalatması bekleniyor. Bugün yapılacak görüşmenin ardından sözleşme imzalaması beklenen Alex Telles, daha sonra ülkesine dönecek ve devre arasında takımın kampına katılacak. Galatasaray da bu arada eldeki yabancılardan birinin sözleşmesini feshetmek durumunda. Sarı-kırmızılı takımın kadrosunda 10 yabancı oyuncu bulunuyor.

ERGÜN'DEN YALANLAMA!
G.Saraylı yönetici Şükrü Ergün, Alex Telles ile ilgilendiklerini belirtirken, Brezilyalı oyuncunun G.Saray için İstanbul'a geldiği haberleri yalanladı. Ergün, "Böyle bir söylenti var ama bana gelmiş bir bilgi yok. Bu haberi kulüp içinde teyit ettiremedim. Bunun böyle olmadığı söylendi. İstanbul'a geldiği doğru değil" diye konuştu.