Cihanbeyli Belediyesi, önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediye Meclisi Ulaşım Komisyonu üyelerinin katılımıyla ilçedeki yollar masaya yatırıldı. Toplantıya Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale başkanlık etti. Belediye meclis üyeleri ile bürokratların da katıldığı toplantının açılışında konuşan Başkan Mehmet Kale, Ak Parti’li belediyeler olarak 30 Mart seçimlerinden sonra daha modern şehirler oluşturmak için kolları sıvadıklarını ve bu doğrultuda yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirtti. Kısa zamanda yapılan çalışmalar ile Yeni Büyükşehir yasası konusunda bazı kesimlerden gelen eleştirileri boşa çıkardıklarını anlatan Başkan Kale “Türkiye’nin yüzölçümü bakımından en büyük ili Konya ile en büyük ilçesi Cihanbeyli’de yasaya nasıl uyum sağlandığını herkes kısa zaman içerisinde gördü. Kurduğumuz organizasyon ile en uç mahallelerimize bile hizmeti kısa zamanda en iyi şekilde götürüyoruz. Bugün burada yaptığımız çalışmada bu doğrultudadır. Ulaşım noktasında ilçemizdeki yollarımızın standartının yükseltilmesi ve daha modern hale kavuşturulması için belli bir plan içerisinde çalışma yürüteceğiz. Bu konuda Büyükşehir belediyemiz, Cihanbeyli Belediyemiz ve karayolları ile uyumlu bir çalışmayı hayata geçireceğiz. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Toplantıda daha sonra Cihanbeyli’deki yolların durumları değerlendirildi ve yapılması gereken çalışmalar maddelerle halinde sıralandı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, halkın yaşam standartının yükseltilmesinin temel hedefleri olduğunu, “Halkımızın hizmetlerin en güzeline layık. Onların mutluluğu ve huzuru için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.