Akif Kaya'nın Fırat Kızılkaya'ya hitaben sitemizde yazdığı yorum ;

 

Merhabalar;

 


Kendi sayfamada bu konuda düşüncelerimi yazmıştım, ama daha geniş bir kitlenin okuması hesabıyla da buraya aktarmayı gerekli gördüm.

 


Yukarıdaki haber niteliğindeki, Yeniceoba'dan bir aday yazısına katılıyorum.

 


Bana göre Yeniceoba ve çevre köyler halkının sağlık hizmeti için hekim olarak Dr.Fırat'a baş vurmalarıda avantajı dahada yükseltiyor, diye düşünüyorum. Çok rahat destek alma şansının var olduğu göz önüne alınırsa, toplayıcı/toparlayıcı aday Dr.Fırat KIZILKAYA'dır.

 


Burada Dr.Fırat'a da görev düşmektedir, Dr.BDP. ile yakın temasa geçip varlığını hissettirecek, böyle bir sorumluluğu taşıyacak ve siyasi platformda bu misyonu taşıyabilecek intibasını bırakacak.Bu kanaati oluşturursa aday olmaması için bir neden olmaz.Parti yok yere, insiyatif üstlenmeyecek birini çağırıp adaylık vermez! Zaman geçmeden Dr. Fırat'ın, tabiki böyle bir isteği varsa gerekeni yapmaya başlamalıdır.

 


Bu şans çevre köylerle herhalde sınırlı kalmaz.Şöyleki:Cihanbeyin içindeki KÜRT seçmenler, Gölyazı, Sağlık köyü, Günyüzü, Taşpınar'ın bir kısmı ve Kırıkışla köy halkıda var olan potansiyelin, siyasi mülhazalarla bölünmemesini isteyerek Dr.Fırat'a destek verecekleri kanaatini taşıyorum.

 


Bu sadece Yeniceoba için dahili bir yerel seçim olsaydı karışmak haddimize olmazdı ama bu genel bir mesele bu nedenle yazma ihtiyacı hissettim.


Herkese saygılar

 


Dr. Fırat Kızılkaya'nın Akif Kaya'ya Teşekkür Mesajı ;

 

Sn. Akif Kaya

 

Ybhaber.Com sitesindeki haberde benim hakkımda yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ediyorum.

 

Zaten Düşünce bazında kendisiyle bire bir örtüşen düşüncelere sahibim.

 

Selamlar ve Sevgiler

 

Dr. Fırat Kızılkaya