Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’, 20’nci anaokulunu Konya’nın Cihanbeyli ilçesindeki Yeniceoba mahallesinde açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve Oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 26 Nisan’da yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

 

Okul öncesi eğitim


Okul açılışı, Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen ve Konya Valisi Muammer Erol’un katılımıyla gerçekleşecek. Anaokulu yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, ‘Çocuklar Gülsün Diye Necla/Süreyya Tercan Anaokulu’ yaklaşık 100 çocuğa okul öncesi eğitim olanağı sunacak. Dernek, Milli Eğitim Bakanlığı’yla imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarına devam edecek.


Öte yandan programına çıkardığı ve Erdal Acar’ın 500 Bin euro bağış yaptığı nöroblastom kanseri olan Deniz Gülmez için seferber olan Ergen, İnstagram’dan Almanya’daki Türklere seslendi.


Gülmez’in hastanedeki fotoğrafını paylaşan Ergen, “Tüm gurberçilerimize duyuruyorum. Aile kimsesiz, dil bilmez, yol bilmez, oradalar. Ziyaretine gidin” yazdı.