Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Kale, her ayın ilk Çarşamba günü farklı bir mahallede, mahalle sakinlerinin isteklerini ve sıkıntılarını dinliyor. Şubat ayında Bulduk Mahallesi Bulduk  Camisinde sabah namazının kılınmasının ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek Kahvaltı yapan Başkan Mehmet Kale, belediye çalışmaları ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendirerek sıkıntılarını dinledi.

Bulduk Mahalle Muhtarı Kemal Gülen’i Muhtarlık Ofisinde ziyaret eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale,İstek ve taleplerini dinledi.

Hizmet için mesai gözetmeden çalıştıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale:” Her ay sabah namazında farklı mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz.İnşallah İlçemizi Modern yaşanabilir,örnek bir ilçe haline getireceğiz. Halkımızın derdini kendi derdimiz gibi görüyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz, istek ve taleplerini ilgili birimle çözüyoruz. Ben ve Ekibimle beraber ilçemizi en üst seviyeye taşıyacağız.vatandaşlarımızın talepleri bizim için bir emirdir.” Dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış,Belediye Meclis üyeleri,Birim Koordinatörleri ve Teknik personelin Katıldığı Sabah Mahalle Buluşması’nda Söz alan ve taleplerini ile getiren vatandaşlar Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye teşekkür etti.

 
Cemal Hatipoğlu