Ak Parti Cihanbeyli ilçe teşkilatı iftar yemeğinde buluştu.Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal’ın vermiş olduğu İftar Yemeğine Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr.Mehmet Ali Önal, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Cihanbeyli Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun, Ak Parti İlçe Yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları, Ak Parti Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri  Katıldı.
 
İftar yemeklerine gösterilen yoğun ilginin kendilerini onurlandırdığını belirten Dr.Mehmet Ali Önal, "Ramazan ayının Ortasında böylesi güzel bir ortamda bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz. Ramazan ayının güzelliklerinin yılın 365 güne yayılması dileğiyle hepinize Saygılarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun.Allah Birlik ve beraberliğimizi Bozmasın." diye konuştu.
 
11 ayın sultanı Ramazan'ın, aynı zamanda birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ay olduğunu belirten Cihanbeyli Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun, "Şimdiden Ramazan Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere İslam alemi ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. 
 
Cemal Hatipoğlu